High tea in servicepunten stadsdeel Oost Amsterdam

Logo ComCom Stadsdeel Oost in Amsterdam heeft Communicatie Company gevraagd uitnodigende activiteiten te bedenken om meer aandacht te krijgen voor de servicepunten. Wij zijn aan de slag gegaan en bedachten iets feestelijks: een high tea voor de bezoekers van de servicepunten.

Communicatie Company heeft voor de high tea een bijzonder samenwerkingsverband in het leven geroepen: stadsdeel Oost, de servicepunten, leerlingen van banketbakkersschool De Berkhoff en Gert Jan Hageman, eigenaar van restaurant De Kas. Iedereen is enthousiast over deze inbreng van de leerlingen en het bedrijfsleven in het stadsdeel.

Zoete en hartige hapjes

Logo ComComDe high tea heeft plaatsgevonden in zes servicepunten: De Gooyer, de Kastanjehof, Tesla, Brinkhuis, ’t Hoeckhuys en Sporenburg. De gasten hebben genoten van zoete en hartige lekkernijen.

Feestelijke kennismaking met servicepunten

Stadsdeel Oost biedt de high tea aan om nog meer inwoners van het stadsdeel kennis te laten maken met de servicepunten. Inwoners kunnen tijdens de high tea op een feestelijke manier kennismaken met de servicepunten in hun eigen buurt. Servicepunten zijn levendige ontmoetingsplekken voor jong en oud, waar wijkbewoners iedere dag terecht kunnen voor een kopje koffie en een praatje, allerlei activiteiten, informatie of een maaltijd. In de servicepunten is een gastheer, gastvrouw of beheerder aangesteld.

High tea bokaal voor leerlingen

Voor de leerlingen van De Berkhoff is een wedstrijd verbonden aan de high tea. Gelet wordt op zaken als gastvrijheid en omgang met de gasten. Juryvoorzitter Gert Jan Hageman let ook op de kwaliteit van de producten. Het winnende team krijgt de high tea wisselbokaal.